Mevsim İstanbul daire fiyatları!
Sarılar İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mevsim İstanbul projesinde dairelerin birim metrekareleri 6 bin TL den başlayan fiyatlarla konut alıcılarına sunuluyor.

İstanbul Kağıthane'de Belgrad Ormanı manzarasına sahip olan ​Mevsim İstanbul projesinde yürüyüş yollarından fitness salonuna, mini futbol ve basketbol sahalarından saunaya, sinema ve oyun odalarından havuza kadar geniş sosyal donatı alanları yer alıyor. Mevsim İstanbul projesinde dairelerin büyüklükleri 93 metrekare ila 255 metrekare arasında değişiyor. 3 blok olarak tasarlanan Mevsim İstanbul projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor.

30 adet lüks loft dairenin bulunduğu ​Mevsim İstanbul projesinde 187 adet konut bulunuyor. Lokasyonu ile dikkat çeken Mevsim İstanbul projesinde 2+1 daireler 93 ile 152 metrekare arasında, 3+1 daireler 143 ile 257 metrekare arasında ve 4+1 daireler 249 ile 255 metrekare arasında değişiyor. 

Mevsim İstanbul teslim tarihi? Tıklayınız.

Mevsim İstanbul iletişim!
Adres: Hamidiye Mah. Alp Sokak No: 4 Kağıthane / İSTANBUL
Telefon: 0212 294 02 03
Web: mevsimistanbul.com

Hilal MİSİRLİ /EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181