Mika İnşaat Naturalist 2 Kemerburgaz!
8088 metrekare inşaat alanı üzerinde konumlandırılan Mika İnşaat Naturalist 2 Kemerburgaz projesi detaylarını sizler için araştırdık.

İstanbul Avrupa Yakası'nda Kemerburgaz'da inşa edilen Mika İnşaat Naturalist 2 Kemerburgaz projesi Kemerburgaz konut projeleri arasında yer alıyor.

Mika Naturalist 2 projesinde kapalı alanda 53 araç ve bisiklet park yerleri, seyir terası, fitness salonu ve sinema salnu gibi imkanlar bulunuyor. DNA Mimarlık tarafından tasarlanan, Mika İnşaat imzası taşıyan Mika Naturalist 2 Kemerburgaz daire seçenekleri arasında 1+1, 2+1, 2+1 dubleks ve 3+1 yer alıyor. 1+1’den 3+1’e kadar çeşitli büyüklüklerdeki 53 daireden oluşan projede daire seçeneklerinin büyüklükleri 56 metrekare ila 155 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Mika İnşaat Naturalist 2 Kemerburgaz projesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.
 
Mika Naturalist 2 satış ofisi için tıklayınız.
Mika Naturalist 2 daire planları için tıklayınız.
Mika Naturalist 2 örnek daire için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181