Mint Kağıthane satışta!
Kağıthane, yeni konut projeleriyle çok daha değerli bir lokasyon haline geliyor. Nef ve Mint, Kağıthane'de konumlandırdıkları ve 'Yeni nesil şehir apartmanı' olarak tanımladıkları Mint Kağıthane projesi için güçlerini birleştirdi. 104 konut ve 5 adet ticari üniteden oluşan Mint Kağıthane, 12 ay içinde teslim edilecek.

Projede konutlar 270 bin liradan başlayan fiyatlarla bugün (14 Mart 2016 Pazartesi) itibariyle satışa sunulacak. Mint markası; Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur'u ve Sefer Altıoğlu'nu, aynı çatı altında buluşturdu. Zamanından önce konut teslimlerini hedefleyen Mint; Kağıthane ve Çağlayan bölgesinde hayata geçirilen diğer dönüşüm faaliyetlerine de örnek teşkil etmeyi hedefliyor. 14 katlı tek bloktan oluşan projede 104 adet konut ve 5 ticari ünite yer alıyor. 1 + 1 ve 2+1 konutlardan oluşacak Mint Kağıthane'nin 12 ayda teslim edilmesi planlanıyor. Mint Kağıthane'de banka kredili ve vadeli esnek ödeme planları da sunuluyor.

Tasarrufla aidat düşecek
Mint Genel Müdürü Özgür Doğan, 15-16 yıl kira çarpanı ile yatırım imkani sunduklarını, geliştirdikleri her projede, enerji ve su gibi doğal kaynaklarının verimli kullanımında örnek olmayı hedeflediklerini belirtti. Doğan, "Projemizde güneş enerjisi panelleri ve yağmur suyu dönüşüm sistemleri sayesinde, enerji ve su tasarrufu sağlayarak aidatların düşük gerçekleşmesi sağlanacak" diye konuştu. 40 bin kişinin calışacağı ofislerin yapıldığı Kağıthane'nin eğitim, bilişim ve teknoloji merkezine dönüştürülmesi adına bir çok proje yapıldığına dikkat çeken Doğan, "Kağıthane Belediyesi'nin gündeme aldığı 'Kağıthane demiryolu projesi'nin yeniden devreye sokulması ise bölgenin kira getirisini ve prim potansiyelini daha da yükseltecek" ifadelerini kullandı.

Yeni Yüzyıl Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181