Modern City Bahçelievler konum!
​Alp İnşaat imzası ile İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler’de konumlandırılan Modern City Bahçelievler konum bilgisini sizler için araştırdık.

L şeklinde tek bloğun yer aldığı Modern City Bahçelievler konum bilgisi belli oldu. İşte Modern City Bahçelievler lokasyon ve Modern City Bahçelievler harita bilgisi;

Toplam 105 konut ve 5 ticari üniteden oluşan projede basketbol sahası, çocuk oyun parkı, kapalı ve açık otopark, fitnes salonu, imkanı konut alıcılarına sunuluyor. 5 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen projede daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleri ile tasarlandı. Daire büyüklüklerinin 104 ila 217 metrekare arasında değişim gösterdiği projede 2+1 daireler 104 ile 127 metrekare, 3+1 daireler 160 metrekare, 4+1 daireler 217 metrekare büyüklüğünde planlanıyor. 

Modern City Bahçelievler konum bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Modern City Bahçelievler fiyat için tıklayınız.
Modern City Bahçelievler satış ofisi için tıklayınız.
Modern City Bahçelievler nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
Modern City Bahçelievler teslim tarihi için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181