Modern City Bahçelievler teslim tarihi!
5 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Modern City Bahçelievler teslim tarihi belli oldu.

105 konut ve 5 ticari ünitenin tasarlandığı projede daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleri ile planlanıyor. L şeklinde tek bloğun yükseldiği Modern City Bahçelievler teslim tarihi Ağustos 2019 olarak planlanıyor.  Alp İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede daireler 104 ila 217 metrekare arası büyüklükte tasarlanıyor. Bahçelievler konut projeleri arasında yer alan projede basketbol sahası, çocuk oyun parkı, kapalı ve açık otopark, fitnes salonu gibi imkanlar konut alıcılarına sunuluyor. 

Lokasyonu ile dikkat çekeceği düşünülen projede 2+1 daireler 104 ile 127 metrekare, 3+1 daireler 160 metrekare, 4+1 daireler 217 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor.

Modern City Bahçelievler teslim tarihi ile ilgili tüm detaylara ve gelişmelere EmlakSayfasi.com.tr üzerinden ulaşabilirsiniz.

Modern City Bahçelievler nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
 
Modern City Bahçelievler fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181