N5 Suites'de "N" kazançlı formül modeli!
Firma: Özyurtlar İnşaat
Proje: N5 Suites Otel+Residence

Özyurtlar İnşaat, N5 Suites Otel+Residence projesinden ev almak isteyenler için ‘N' kazançlı formülü hazırladı. Buna göre N5 Suites Otel ve Residence'dan daire alanlar ticari tapuya sahip oldukları için oturmadıkları ya da kullanmadıkları dönemde evlerini kiraya verebiliyor.

Otel ve rezidans konseptinde inşa edilen projede 229 bin liraya satışa sunulan suit daireler aylık 3 bin liradan başlayan fiyatlarla kiralanabiliyor.

321 konut ve 8 ticari birimden oluşan projede yer alan son 73 daire ise özel bir kampanya ile satışa sunuldu. Kampanya kapsamında N5 Suites'den daire alanlara 60 aya sıfır faiz kampanyası uygulanıyor. Daire bedelinin yüzde 40'ını verenler borcun kalan kısmını ise teslimde ödeyebiliyor. 

N5 Suites Otel + Residence İletişim!
Adres: Sultaniye Mahallesi 350. Sokak 1440 Ada 15 Parsel Esenyurt/İstanbul
Telefon: 0850 460 27 27
Web: www.n5suites.com



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181