N5 Suites fiyat!
Firma: Özyurtlar İnşaat

Proje: N5 Suites Otel+Residence



Yatırımın ‘N' kazançlı formülünü hazırlayan N5 Suites Otel ve Residence'da 60 ay sıfır faiz fırsatı konut alıcılarını bekliyor. 

Özyurtlar İnşaat'ın 5 yıldızlı Hotel, 321 ofis ve 8 ticari birim seçenekleri ile inşa ettiği N5suites, Esenyurt Saadetdere'de ki Avrupa Yakası’ nın gelecek vaat eden yeni cazibe merkezinde zengin bir yaşam tarzı sunuyor. N5 Suites'de, 132’si otel odası, 190’ı daire ve 8’i de dükkan olmak üzere 330 bağımsız bölüm bulunmakta.

N5 Suites Otel ve Residence'dan daire alanlar ticari tapuya sahip oldukları için oturmadıkları ya da kullanmadıkları dönemde evlerini kiraya verebiliyor. 



Otel ve rezidans konseptinde inşa edilen projede 229 bin liraya satışa sunulan suit daireler aylık 3 bin liradan başlayan fiyatlarla kiralanabiliyor. 



N5 Suites Otel + Residence İletişim!

Adres: Sultaniye Mahallesi 350. Sokak 1440 Ada 15 Parsel Esenyurt/İstanbul

Telefon: 0850 460 27 27

Web: www.n5suites.com



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181