Ncadde Hayat Residence inşaat seyri! Şubat 2019
Özyurtlar İnşaat tarafından inşa edilen Ncadde Hayat Residence inşaat seyri Şubat 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Ncadde Hayat Residence inşaat seyri Şubat 2019 detayları için tıklayınız.

12 katlı tek blok olarak tasarlanan Ncadde Hayat Residence lokasyon olarak Esenyurt – Bahçeşehir yolu üzerinde, Esenyurt’un en önemli ve işlek caddesi olan Doğan Araslı Bulvarı üzerinde yer alıyor. Ncadde Hayat Residence ulaşım olarak Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika, Atatürk Havaalanı’na ise 15 dakika, Belediye, Hastane, Okul gibi pek çok lokasyon ile ise yan yana bulunuyor.

1+1 ve 2+1 daire tipleri bulunan Ncadde Hayat Residence 204 daire ve 8 ticari üniteden oluşuyor. İstanbul Avrupa Yakası'nda yer alan proje lokasyonu ile dikkat çekiyor. İstanbul Esenyurt'ta 28 bin metrekare üzerine inşa edilen Ncadde Hayat Residence projesinde yüzme havuzu, güvenlik, fitness salonu, sauna, yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları gibi sosyla donatı alanları bulunuyor. 

Ncadde Hayat Residence teslim tarihi için tıklayınız.
Ncadde Hayat Residence nerede ? tıklayınız.

Ncadde Hayat Residence inşaat seyri Şubat 2019 detaylarını sizler için derledik. Ncadde Hayat Residence son durum ve Ncadde Hayat Residence inşaat durumu ile ilgili gelişmeleri ve habeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181