Ncadde Ottoman harita!
Esenyurt konut projeleri arasında yer alan Ncadde Ottoman harita detaylarını sizler için araştırdık.

Ncadde Ottoman harita görseli;


Ncadde Ottoman lokasyon detayları şu şekilde; İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen Ncadde Ottoman konum olarak şehrin merkezinde, ana yolların kesişme noktasında, Ambarlı Limanı’na 5 dakika mesafede yer alıyor.

Özyurtlar İnşaat'ın ticaret ve residence daire konseptini tek çatı altında topladığı projesi ​Ncadde Ottoman projesi A blokta 1+0, 1+1, 3+1 ve 4+1 ofisler, B blokta ise üç farklı büyüklük seçeneği ile 1+0 full mobilyalı suit residence dairelerden oluşuyor. 

13 bin metrekare kapalı otopark yer alan Ncadde Ottoman projesi 68 bin 940 metrekare alanda hayata geçiriliyor. Özyurtlar İnşaat imzası ile hayata geçirilen Ncadde Ottoman projesinin Doğan Araslı Caddesi'ne cephesi bulunuyor. 

Ncadde Ottoman harita detaylarını sizler için derledik. Ncadde Ottoman nerede ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181