Nef 39 Seyrantepe!
İstanbul Kağıthane'de konumlandırılan Nef 39 Seyrantepe detaylarını sizler için araştırdık.

140 konut ve 7 mağazadan oluşan Nef 39 Seyrantepe projesi Seyrantepe konut projeleri arasında yer alıyor.Nef imzası ile hayata geçirilen Nef Seyrantepe 39 projesinde daire büyüklükleri 43-50 metrekare arasında değişiyor. Nef Seyrantepe 39, şehrin merkezinde çalışanların şehrin merkezinde yaşamaları ve tüm beklenti ve taleplerini karşılayabilmeleri için Seyrantepe'de hayata geçiyor.

Satışların tamamlandığı Nef Seyrantepe 39 lokasyon olarak Seyrantepe metrosundan yaklaşık 100 metre ilerleyince cadde üzerinde sol tarafta yer alıyor. Nef Seyrantepe 39 ulaşım olarak Şişli Etfal Hastanesi'ne 500 metre, TTARENA Ali Sami Yen Spor Kompleksi 700 metre, TEM Maslak Bağlantısı'na 1.3 kilometre, Levent Plazalar'a 2 kilometre mesafede bulunuyor.

Nef 39 Seyrantepe ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181