Nef Basın Ekspres için ön talep topluyor!
Nef geçtiğimiz yıllarda Kağıthane ve Sancaktepe gibi yatırım değeri yüksek bölgelerde yakaladığı başarıyı, şimdi de Güneşli’ye taşımaya hazırlanıyor.

Son 3 yıldır konut satış adedi ve ciro bazında sektör lideri olan Nef, şehrin merkezinde yaşamak ve yatırım yapmak isteyenlere Nef Basın Ekspres’le yeni bir fırsat sunmaya hazırlanıyor. Sınırlı sayıda daire için avantajlı fiyatlar ve ödeme koşulları sunulacak projede ön talep toplanmaya başlandı.

100 adet konut ön satış avantajıyla
Nef’in yakın zamanda ön satışına başlayacağı Nef Basın Ekspres, son dönem İstanbul’un yükselen semtlerinden Güneşli’de yer alıyor. Metro hattı üzerinde, metro istasyonuna yürüme mesafesinde, merkezi bir lokasyonda yer alan proje; hem bölgeye değer katacak hem de yatırımcısına kazandıracak konseptiyle dikkat çekiyor. 1+1’den 3+1’e değişen büyüklükte konutların yer aldığı projede ticari üniteler de bulunacak.

“Nef Yatırım Kulübü” Nef Basın Ekspres’te
Türkiye’nin en hızlı satış yapan firması olarak dikkat çeken Nef, lansman öncesi sınırlı sayıda daireyi özel fiyat ve avantajlarla müşterilerine sunuyor. Nef’in uzun süredir başarıyla uyguladığı ve oldukça talep gören bu sistemde, kapalı satış yöntemi ile sadece talep bırakanlara sıra ile projeden erken alım önceliği veriliyor. Erken davranan yatırımcılar, projeye topraktan yani en uygun fiyattan girme avantajını yakalıyor. Çünkü Nef, bu avantajlı dönemde talepleri birleştirerek bireysel alımlarda da toplu alım indirimi fırsatı sunuyor. “Nef Yatırım Kulübü” olarak adlandırılan bu sisteme belirli sayıda alım yapmış veya önceden talep bırakan müşteriler dahil olabiliyor.

Metro hattı üstünde, 5500 TL m2 birim fiyatı ile
Metro hattı ve merkezi konumu nedeniyle bölgenin artan değeri göz önünde alındığında oldukça talep göreceği düşünülen projede metrekare fiyatları 100 adet daire için ön satış dönemine özel 5500 TL’den başlayacak. Uzun süredir beklenen projede avantajlı fiyatlarla daire sahibi olmak için www.nefbasinekspres.com adresinden ön talep formu doldurabilirsiniz.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181