Nef Flats Kağıthane 08 iletişim!
11 ve 14 katlı iki konut bloğundan oluşan Nef Flats Kağıthane 08 iletişim detaylarını sizler için araştırdık.

Nef Flats Kağıthane 08 iletişim detayları şu şekilde; 
Nef Flats Kağıthane 08 adres: ​Çağlayan Mah. Temizel Sok. No:8-24 Kağıthane / İstanbul
Nef Flats Kağıthane 08 telefon: 444 9 633

Nef imzası ile hayata geçirilen Nef Flats Kağıthane 08 projesi 146 adet konuttan oluşuyor. Kağıthane konut projeleri arasında yer alan Nef Flats Kağıthane 08 projesinde 40 metrekare ile 56 metrekare arasında değişen konut tipleri bulunuyor.

İstanbul’un en hızlı gelişen bölgesi Kağıthane’de konumlandırılan projede 1+1 konutlar için farklı daire tipleri yer alıyor. İçerisinde Silikon Vadisi gibi dev bir teknoloji merkezinin yanı sıra iş merkezleri ve konut alanlarının da planlandığı Cendere Vadisi’nde bulunan Nef Flats Kağıthane 08 projesinde 1+1 daireler birleştirilerek 2+1 ve 3+1 daireler oluşturulabiliyor.

Nef Flats Kağıthane 08 iletişim detaylarını sizler için derledik. Nef Flats Kağıthane 08 satış ofisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181