Nef Flats Şişli 25 nerede?
Satışların tamamlandığı Nef Flats Şişli 25 nerede sorusunun detaylarını sizler için araştırdık. 

Nef Flats Şişli 25 nerede sorusunun detayları şu şekilde; İstanbul Şişli'de konumlandırılan Nef Flats Şişli 25 lokasyon olarak Mecidiyeköy'e 1,2 kilometre, Kanyon AVM'ye 1,1 kilometre, Profilo AVM'ye 850 metre, Taksim'e 5,5 kilometre, Çağlayan Adliyesi'ne 2,1 kilometre, Kağıthane-Dolmabahçe Tüneli'ne 4,7kilometre mesafede yer alıyor.

Nef Flats Şişli 25 harita görseli;


Nef Flats Şişli 25 projesinde 64 konut ve 5 mağaza olmak üzere toplam 69 üniteden oluşuyor. Butik bir proje olan projenin iç tasarımı, dünyaca ünlü mimarlık ofislerinin katıldığı projenin tasarım yarışmasını kazanan STRATA Archtitecture & Design tarafından tasarlanıyor.

Nef Flats Şişli 25 nerede sorusunun detaylarını sizler için derledik. Nef Flats Şişli 25 konum ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181