Nef İş GYO İnistanbul fiyat!
Nef İş GYO İnistanbul fiyat bilgisini sizler için derledik. Avrupa Yakası'nda yer alan Nef İş GYO İnistanbul Satılık daireler arasında markalı 4 tane proje bulunuyor. Bu projeler şu şekilde; İnistanbul Gala, İnistanbul Lokal, İnistanbul Hayat ve İnistanbul Konsept

İşte Nef İş GYO İnistanbul fiyat listesi;

İnistanbul Gala
470 milyon dolarlık yatırım bedeline sahip İnistanbul Gala projesi İş GYO - NEF tarafından inşa ediliyor. 4 blokta 788 konuttan oluşan İnistanbul Gala projesinde çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, spa, türk hamamı, kapalı otopark, yürüyüş parkuru, kreş, açık yüzme havuzu yer alıyor. İnistanbul Gala daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

İnistanbul Lokal
1+1 , 2+1 , 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin bulunduğu İnistanbul Lokal projesinde 938 adet konut bulunuyor. 3 bloktan oluşan İnistanbul Lokal projesi İnistanbul Gala'nın yanındaki arazide yükselmeye devam ediyor. İnistanbul Lokal daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

İnistanbul Hayat
Fitness salonu, kapalı basketbol ve futbol sahaları, squash kortu, çocuk oyun alanı, teras alanı, yürüyüş yolları, yüzme havuzu bulunan İnistanbul Hayat projesi İş GYO ile Nef imzasıyla İstanbul Topkapı’da yükselecek. İnistanbul Hayat teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

İnistanbul Konsept
İş GYO ve Nef ortaklığı tarafından hayata geçirilen İnistanbul Konsept projesinde fitness center, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, yürüyüş ve bisiklet parkuru, kapalı basketbol sahası, yemek odası, eğlence odası, parti ve karaoke odası, kişisel gelişim stüdyosu, misafir odası, squash, kapalı futbol sahası, müzik odası, davet odası, sinema odası, playstation odası, toplantı odası, otopark ve güvenlik bulunuyor. İnistanbul Konsept daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Nef İş GYO İnistanbul fiyat ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181