Nef Kağıthane 03 nerede?
Bahçeli, balkonlu ve teraslı daire tiplerinin de yer aldığı Nef Kağıthane 03 nerede sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Nef Kağıthane 03 nerede sorusunun detayları şu şekilde; Levent'e 2.5 km, E-5'e 1.5 km, Çağlayan'a 1.5 km ve Taksim-Beşiktaş-Dolmabahçe tüneline 2.9 km uzaklıkta bulunan Nef Kağıthane 03 ulaşım olarak TEM'e 5 dakika, Taksim'e ise sadece 7 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Nef Kağıthane 03 harita görseli;


335 konut, 143 ev ofis ve 12 mağaza bulunan Nef Kağıthane 03 projesi karma konseptte inşa ediliyor. Nef imzası ile hayata geçirilen Nef Kağıthane 03 projesindeki 1+1 konutlara, 44 metrekarelik dairenin yanında 5 metrekarelik depolarıyla birlikte sahip olunuyor.

18 katlı bir konut ve 14 katlı bir ev ofis bloğundan oluşan Nef Kağıthane 03 projesinde 1+1 konutlar, birleştirilerek 2+1 ve 3+1 daireler de elde edilebiliyor. Apartments, flats, residences, houses, dorms, suites ve offices olmak üzere farklı yaşamlara ve tarzlara uygun 7 ayrı seride projeler yaratan Nef imzası taşıyan proje Kağıthane konut projeleri arasında yer alıyor.

Nef Kağıthane 03 nerede sorusunun detaylarını sizler için araştırdık. Nef Kağıthane 03 nerede ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181