Nef Novu'da kayıtlar devam ediyor!
Nef imzası ile öğrencilere özel olarak tasarlanan Nef Novu projesinin bir, iki ve dört kişilik odalarında kayıtlar devam ediyor. 28 bin metrekare kapalı alanda, 840 yatak kapasitesiyle inşa edilen Nef Novu'da 405 yataklı erkek öğrenci residansı ve 432 yataklı kız öğrenci residansı bulunuyor.

Nef Novu projesinde kız öğreci odaları tek ve çift kişilik olarak tasarlanırken erkek öğrenci odaları çift ve 4 kişilik olarak tasarlanıyor. Nef Novu projesinin her odasında yatak, çalışma masası, dolap, banyo, tuvalet, koltuk, ekstra depolama alanı ve buzdolabı yer alıyor. 

Nef Novu'da ortak sosyalleşme alanları, sessiz çalışma alanları, teknoloji laboratuvarı, kafeler, restoranlar, market, spor salonu, müzik odası, fotoğraf stüdyosu, sinema salonu, oyun alanı, playsatation köşesi, karaoke köşesi, bahçe, amfi tiyatro, resepsiyon, çamaşırhane, revir, otopark, özel depolama alanları,internet, haftalık oda temizliği ve ütü hizmeti de bulunuyor.

Nef Novu oda fiyatları için tıklayınız.

Nef Novu nerede?


Nef Novu iletişim!
Adres: No:, Maltepe, Çırpıcı Yolu B Çk. No:3, 34010 İstanbul/Zeytinburnu/İstanbul
Telefon: 444 9 633
Web: novu.com.tr

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181