Nef Novu öğrenci rezidansı konsepti ile Merter'de!
Nef tarafından hayata geçirilen ve alanında yine yeni bir konsept olacak olan öğrenci rezidansı Nef Novu İstanbul Merter'de hayata geçiriliyor.

Toplam 750 Milyon TL'lik yatırımla öğrenciler için özel olarak öğenci rezidansı konseptiyle tasarlanan Nef Novu'da 405 yataklı erkek öğrenci rezidansı ve 432 yataklı kız öğrenci rezidansı bulunuyor.

Nef Novu projesinde erkek öğrenci odaları çift kişilik ve 4 kişilik olarak tasarlanırken kız öğrenci odaları ise tek kişilik ve çift kişilik olarak tasarlandı. Projede her odada yatak, çalışma masası, dolap, banyo, tuvalet, koltuk, ekstra depolama alanı ve buzdolabı yer alıyor. 

Ayrıca Nef Novu'da ortak sosyalleşme alanları, sessiz çalışma alanları, teknoloji laboratuvarı, kafeler, restoranlar, market, spor salonu, müzik odası, fotoğraf stüdyosu, sinema salonu, oyun alanı, playsatation köşesi, karaoke köşesi, bahçe, amfi tiyatro, resepsiyon, çamaşırhane, revir, otopark, özel depolama alanları,internet, haftalık oda temizliği ve ütü hizmeti bulunuyor

Nef Novu satış ofisi için tıklayınız.

Nef Novu fiyat bilgisi için tıklayınız.

Nef Novu iletişim!

Adres: No:, Maltepe, Çırpıcı Yolu B Çk. No:3, 34010 İstanbul/Zeytinburnu/İstanbul
Telefon: 444 9 633
Web: 
novu.com.tr

Tuğba GÜLTEN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181