Nef satış ofisi Merter!
İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Güngören ilçesinde yer alan Nef satış ofisi Merter bilgisinin detayları sizler için araştırdık.

Nef satış ofisi Merter  genel merkez açık adresi şu şekilde; Esentepe Mahallesi, Ali Kaya Sokak, No:3  Apa Nef Plaza K:5-6 Şişli İstanbul/Türkiye. 

Nef Merter projeleri detayları şu şekilde; 
Nef Merter 12
Markalı konut projesi üreticilerin Nef imzası ile hayata geçirilen Nef Merter 12 projesi İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Güngören ilçesinde konumlandırıldı. Lokasyonu ile konut alıcılarının dikkatini çeken Nef Merter 12 projesinde farklı büyüklükte ve tipte daireleri konut alıcılarına sunuluyor. Ayrıca Nef 12 projesinde kapalı basketbol sahası bulunuyor.

Nef Merter 13
İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Güngören ilçesinde yer alan Nef Merter 13 projesinde farklı büyüklükte ve tipte daireler tasarlandı. Konumu ile konut alıcılarının dikkatini çekmekte olan Nef Merter 13 projesi markalı konut üreticisi nef imzası taşıyor. 15 ve 16 katlı beş konut bloğundan oluşan projede, blokların ortasında iç avlu şeklinde peyzaj alanı ve dış cephelerinde mağazalar bulunuyor. ADDON+ Architects tarafından tasarlanan projede 11 bin metrekarelik bir arsa üzerinde 673 konut, 168 home-office ve 37 mağaza yer alıyor.

​Nef satış ofisi Merter !
Telefon: 444 9 633

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181