Nef Seyrantepe 39, 2 saatte satıldı!
Tek tek müşterilere satılan projede, 140 konut, 7 mağaza yer alıyor. Fiyat aralığının 270 bin lira ile 380 bin lira arasında değiştiği projede, daire büyüklükleri ise 43-50 metrekare arasında değişiyor. Projenin aralık 2017’de teslim edilmesi bekleniyor.

Projede yer alan konut adedinin çok üstünde talep aldıklarını belirten Nef Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Çelik, günler öncesinden sıraya giren ancak satışa yetişemeyenlere daha önceki satışlarda olduğu gibi ilerleyen projelerde öncelik tanıyacaklarını söyledi. Çelik, “Tasarımı tabana yayma hedefiyle yola çıktık. Yeni dönemde de mümkün olduğunca çok kişiye ulaşmak için gündemimizde pek çok yeni proje var. 2016 yılında yurtiçi ve yurtdışında toplam 4.1 milyar lira değere sahip proje üreteceğiz” dedi.

Anadolu’ya yayılacak
Çelik, yeni dönem projeleriyle ilgili ise şu bilgileri paylaştı: “2016 yılında Topkapı’da İş GYO ile birlikte 2 yeni proje daha hayata geçireceğiz. Bunların yanı sıra Bodrum’da denize sıfır bir lokasyonda ve Avrupa yakasında 2 merkezi bölgede büyük ölçekli yeni projelerin lansmanını yapacağız. 2016 yılı içinde ayrıca Nef New York projesinin lansmanını yapmayı planlıyoruz. Nef New York’la birlikte şu anda geliştirilme süreci devam eden Amerika, İngiltere ve Almanya’daki projelerimizin de detaylarını netleştirmiş olmayı hedefliyoruz. İstanbul dışında Anadolu’nun gelişmiş illerinde projeler geliştirmek için çalışmalarımıza başladık. 2016 yılı Anadolu’ya yayılma adına önemli bir gelişim yılımız olacak.”

Milliyet


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181