Nef'ten Kağıthane projesi; Nef Kağıthane 14
2014 yılının sonunda satışa çıkan Nef Kağıthane 14 projesinde sınırlı sayıdaki daireler tekrar satışa sunuldu. Özellikle Avrupa Yakası'nda markalı projeleri ile dikkat çeken Timur Gayrimenkul'ün Nef Kağıthane 14 projesi İstanbul'un gelişen bölgelerinden Kağıthane'de konumlanıyor.

108 daire ve 1 mağazadan oluşan Nef Kağıthane 14 projesinde daireler 1+1 olarak tasarlanıyor.  2100 metrekare arsa üzerine inşa edilen Nef Kağıthane 14 projesi İstanbul'un gelişen bölgelerinden Kağıthane'de Cendere Caddesi'ne çok yakın bir bölgede yer alıyor. 

Mimark Architects tarafından tasarlanan Nef Kağıthane 14 projesi Timur Gayrimenkul'ün Nef projelerinden birisi olma özelliği taşıyor. Butik bir konsept anlayışının benimsendiği Nef Kağıthane 14 projesinde bulunan dairelerin büyüklükleri 60 ila 62 metrekare arasında değişiyor.

Nef Kağıthane 14 daire fiyatları ne kadar? Tıklayınız.

Nef Kağıthane 14 ne zaman teslim? Tıklayınız.

Nef Kağıthane 14 nerede? Tıklayınız.

Nef Kağıthane 14 iletişim!
Adres: Kağıthane Mahallesi Zeynep Sokak No:14 Kağıthane, İstanbul
Telefon: 444 96 33
Web: www.nef.com.tr

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181