Neo Bolluca 6 lansman fiyatlarıyla satışta!
Satışları 18 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan Neo Bolluca 5 projesinin ardından altıncısı da, şimdi lansman öncesi fiyatlarla satışta…
 
3. Havalimanına 6km, metroya 5 dakikalık yürüme mesafesinde, yeşilliklerle çevrili 4 blok ve 144 daireden oluşan Neo Bolluca 6, lansman öncesinde, çok kısa bir süre için 245 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Hem yaşamak hem de yatırım anlamında yeni nesil bir site olarak öne çıkan Neo Bolluca 6’da, diğer Neo Bolluca projelerinde olduğu gibi; doğa, şehir ve yaşam bir arada… 

2017’nin en çok prim yapan ve en hızlı satılan projesinde, inanılmaz fiyata ister oturumluk, ister havalimanı personeline kiralayabileceğiniz yatırımlık bu fırsatı sakın kaçırmayın.
 
İSTANBUL’UN ÜÇÜNCÜ HAVAALANIYLA FARKLILAŞAN ARNAVUTKÖY – BOLLUCA BÖLGESİ
3. Havalimanı, Kuzey Marmara Otoban Yolu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Kanal İstanbul ve yeni metro projeleriyle Arnavutköy- Bolluca bölgesi, tüm yatırımcıların yeni gözdesi.  Dünyanın en büyük havalimanına en yakın yaşam merkezi olan Arnavutköy’ün, bu önemli projelerin hayata geçmesiyle 2 yıl içerisinde her gün milyon insan trafiğini karşılayan bir yaşam merkezi haline de geleceği öngörülüyor.
 
Arnavutköy, son yıllardaki hızlı büyümesiyle İstanbul’un dördüncü büyük ilçesi oldu. Ormanlık ve mesire alanları, 30 kilometrelik sahili ve 1 milyon kişiye ev sahipliği yapması öngörülen Yenişehir ile popülerleşen Arnavutköy’de; Yeni İstanbul Projesi dahilinde, 74 kilometrekarelik alanı kapsayan yeni havalimanı ticari bölgesi, ofis alanları, üniversiteler, oteller, parklar ve konutlar yer alacak. Yenişehir olarak planlanan Arnavutköy ilçesi, hızlı gelişimi ile de bölgenin değerini arttıracak. Bölgedeki projelerin hayata geçmesini takiben iş gücünün de bu bölgeye yönlenmesiyle, bölgedeki gayrimenkul projeleri daha da önemli hale geliyor. Uzun yıllardır bu bölgede yatırım yapan Neo Yapı ise; bu bölgenin gelişeceğini çok önceden düşünerek birçok projesine burada imza attı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kurtulus aşık 6 yıl önce

Avatar
Kurtulus aşık 6 yıl önce

Fiyat nekadar

Avatar
Kurtulus aşık 6 yıl önce

Fiyat nekadar

banner182

banner181