NG Residence Basın Ekspres Yolu'nda yükselecek!
İnşaat ve gayrimenkul sektörüne sanayicilerin ilgisi giderek artıyor. Son olarak seramik ve turizm yatırımlarıyla tanınan NG Grubu, İstanbul Basın Ekspres Yolu'nda yükselecek 500 milyon lira değerindeki projeyle sektöre adım attı. Rezidans, otel ve kongre merkezini bünyesinde barındıran NG Residence adlı projenin tanıtım toplantısı dün yapıldı.

55 yıllık sanayi tecrübesi ve turizm sektöründen gelen bilgilerini birleştirdiklerini belirten NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, şunları söyledi: "Geçmiş yıllarda fabrika inşaatlarımızda 1 milyon metrekarelik üretim yaptık. İlk kez yapıp satacağımız bir gayrimenkul projesi geliştiriyoruz. NG Residence'a başlamadan önce bir yıl ön çalışma gerçekleştirdik. Uzun bir araştırma yaptıktan sonra Basın Ekspres'i seçtik. NG Residence ilk projemiz ama son olmayacak. Aynı bölgede iki arsamız daha var. Yeni arsa geliştirmenin yanmda kat karşılığı ya da hasılat paylaşımı gibi diğer iş modellerini de inceliyoruz."

28 katlı kulede 5 yıldızlı otel ve 3 bin 200 kişilik kongre merkezi olacak. 26 katlı kulede ise 276 adet 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer alıyor. Metrekare satış fiyatı 7 bin liradan başlayan projede 36 ay sıfır faiz veya 0.99 faiz oranları ile banka kredisi kullanma olanağı bulunuyor. 



NG Kütahya Seramik Başkanı Erkan Güral, projesinin 2018 yılı sonbaharında tamamlanacağını söyledi. 

Sözcü Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181