NG Residence Güneşli nerede!
500 milyon TL'lik yatırımla, NG Grup tarafından hayata geçirilecek olan NG REsidence İstanbul projesi iki kuleden oluşuyor. Peki, NG Residence İstanbul nerede? NG Residence İstanbul, İstnabul'un hızla gelişen bölgelerinden biri olan Basın Ekspres yolunda, E5 Karayoluna 5 km, Atatürk Havalimanı’na 7 km, yeni yapılan 3. havalimanına ise 30 km mesafede konumlanıyor.

28 katlı 5 yıldızlı Marriot İstanbul West oteli, 3200 kişilik dev kongre merkezi ve 
276 adet residence konut ve 4 Penthouse dairenin yer alacağı 26 katlı konut kulesiniden oluşacak olan NG Residence İstanbul 132 bin m2 inşaat alanına sahip.

1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinin yer alacağı NG Residnece İstanbul'da;1+1 daireler 62-88 metrekare arası, 2+1 daireler 69-130 metrekare arasında planlanarak konut alıcılarına sunuluyor.


Kapalı otopark, kapalı yüzme havuzları, çok amaçlı spor salonu ve 7/24 resepsiyon hizmetlerinin sunulacağı NG Residence İstanbul proejesinde Ziraat Katılım Bankası, Garanti Bankası ve Türkiye İş Bankası'ndan 36 ay 0 faiz veya 0,99 faiz oranları ile banka kredisi kullanma olanağı bulunuyor. 

Tuğba Gülten / EmlakSayfası.com.tr


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181