NG Residence lokasyon!
132 bin metrekare inşaat alanına sahip olan NG Residence lokasyon bilgisini sizler için araştırdık.

NG Grup imzası ile hayata geçirilen NG Residence lokasyon bilgisi belli oldu. NG Residence harita ve NG Residence konum şu şekilde; 

Basın Ekspres'te yer alan NG Residence lokasyon itibariyle Atatürk Havalimanı'na 7 kilometre, E5 Çobançeşme Kavşağı'na 5 kilometre, TEM Kavşağı'na 3 kilometre uzaklıkta  bulunuyor. NG Residence projesinin çevresinde Kuyumcukent, Metro, Divan Hotel ve Hilton Hotel yer alıyor.

İki kuleden oluşan NG Residence Basın Ekspres projesinde 28 katlı kulesinde 5 yıldızlı Marriot İstanbul West oteli bulunuyor. NG Residence projesinde 3200 kişilik dev kongre merkezi yer alırken 26 katlı diğer kulesinde ise 276 adet residence konut ile 4 Penthouse daire yer alıyor. 

Projede 1+1 daireler 62-88 metrekare, 2+1 daireler ise 69 ila 130 metrekare olarak tasarlanıyor. Basın Ekspres'te hayata geçirilen NG Residence projesinde kapalı otopark, kapalı yüzme havuzları ve çok amaçlı bir spor salonu ve 7/24 resepsiyon hizmetleri de yer alıyor.

NG Residence ? Tıklayınız.
NG Residence satış ofisi için tıklayınız.

NG Residence lokasyon ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181