Nida Life'da fiyatlar 226 bin TL'den başlıyor!

Özmilenyum İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Nida Life Beylikdüzü projesi; 15.956 m2 alan üzerinde ve toplam 770 adet 1+1 ve 2+1 konuttan meydana gelmektedir.

Nida Life projesinde açık otopark, kapalı otopark, açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, güneşlenme terası, güvenlik, kameralı güvenlik ve sauna gibi özellikler de bulunuyor.

Esenyurt'ta D100 ve TEM bağlantı yollarının kesiştiği bir noktada hayata geçirilen Nida Life, üçüncü havalimanı ve üçüncü köprü bağlantı yollarına da yakın bir noktada yer alıyor. Ayrıca Nida Life, 2017’de hayata geçmesi planlanan Bakirköy-Beylikdüzü, Esenyurt-Avcilar ve Büyükçekmece-Esenyurt rayli hat güzergâhlarina ise yürüme mesafesinde konumlanmakta.

Nida Life İletişim!
Adres:Cumhuriyet Mah. Cumhuriyet Cad. 1991 Sok. Beycenter
Telefon:0212 854 38 11
Web:ozmilenyum.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adımı napcan 7 yıl önce

http://www.emlaksayfasi.com.tr sen bir ilan yayındığında bakmıyormusun onun doğru olup olmadığına? Yoksa sadece para alıp yayınlıyorsun?

Esenyurtta Beylik Evler mağdurların evleri Nida Life isim altında satılıyor!!!
Insanlarımız kandırılmasın! Bu evler artık ikinci kez başkalara satılıyor!

banner182

banner181