Nidapark Kayaşehir Elmas iletişim!
54 daire ve ticari üniteler yer alan Nidapark Kayaşehir Elmas projesinin iletişim adresi, Kayabaşı Mahallesi Kayaşehir Bulvarı No: 47 Başakşehir İstanbul.

​4+1 ve 5+1 daire seçeneklerine sahip Nidapark Kayaşehir Elmas projesinde dairelerin büyüklükleri 199 metrekare ile 224 metrekare aralığında tasarlanıyor. 
Nidapark Kayaşehir Elmas etabı İstanbul Kayaşehir’de yükselecek. Diğer etaplara göre daha az katlı 3 blok olarak inşa edilen Nidapark Kayaşehir Elmas projesinin hemen önünde yer alan özel peyzajlı park da alıcılarının ilgisini çekiyor. Nidapark Kayaşehir Elmas projesinde parka bağlanan teraslar ve her daireye iki araçlık otopark da alıcılarına sunuluyor.

Süs havuzları, modern çardak alanları ve kış bahçesi bulunan Nidapark Kayaşehir Elmas projesinde projeye özel olarak ayrılan sosyal tesislerin yanı sıra kapalı havuz, fitness, yoga, pilates, genç odası, sinema, lounge, buhar odası, hamam ve çocuk oyun alanları yer alıyor. 

Nidapark Kayaşehir Elmas ne zaman teslim?

Nidapark Kayaşehir Elmas nerede?

Nidapark Kayaşehir Elmas iletişim!
Telefon: 444 48 46
Web: www.nidaparkkayasehir.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181