Nidapark Seyrantepe LEED Gold sertifikasını aldı!
Bugüne kadar gerçekleştirdiği kaliteli ve nitelikli projelerle gayrimenkul sektörüne farklı bir bakış açısı getiren ve adından söz ettiren Tahincioğlu, emlak ve gayrimenkul sektörünün önemli sertifikalarından olan Leed Gold ödülüne layık görüldü.

İçinde bulunduğumuz çevrenin daha sağlıklı ve yaşanabilir olmasını amaçlayan Leed sertifikasyon sistemi; sürdürülebilir araziler, su verimliliği, enerji ve atmosfer, malzeme ve kaynaklar, yerleşim ve ulaşım, iç mekan kalitesi, inovasyon ve bölgesel öncelik kredileri gibi bütünleştirici süreci kapsayan tasarım ölçütlerini esas alır.

Tahincioğlu’nun bu kriterler kapsamında hayata geçirdiği projelerinden Nidapark Seyrantepe projesi de ABD Yeşil Bina Konseyi (USGBC) tarafından verilen Leed Gold Sertifikası’nı alarak çevreye duyarlı projelerine bir yenisini daha ekledi.

Çevre ve kullanıcı dostu proje: Nidapark Seyrantepe
Gerçekleştirdiği bütün konut ve nitelikli ofis projeleri büyük talep gören Tahincioğlu’nun, Nidapark Seyrantepe projesi, çevre ve kullanıcı dostu özellikleriyle ön plana çıkıyor.

2017 yılında yaşamın başladığı proje 28 katlı iki bloktan oluşup, projede yer alan 368 dairenin büyüklükleri 79-324 metrekare arasında değişiyor. Nidapark Seyrantepe’de, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 seçenekleri bulunuyor. İstanbul’un hızlı gelişen bölgeleri arasında gelen Seyrantepe’de yer alan projede, 2800 metrekare alanın ayrıldığı sosyal tesisler özenle düşünülerek, her yaşa hitap edecek şekilde tasarlandı. Fitness salonu ve pilates stüdyosunun yanı sıra kapalı ve açık yüzme havuzları, squash ve masa tenisi, sağlıklı ve sosyal bir hayatın kapılarını her zaman açık tutmayı sağlayacak. Açık havadaki yürüyüş parkuru, farklı yaş gruplarına yönelik oyun parkları, çok amaçlı spor sahası ve mini futbol sahası da hayat standartlarını farklılaştırıyor.

Özel yerleşim sayesinde her dairenin manzarası var
Gün ışığıyla aydınlanan kat koridorları, projenin genel yerleşimine verilen özeni de gösteriyor. Mimari projenin getirdiği butik bakış açısı, balkonların ferahlığı ve metrekarelerin yüksekliğiyle daha da keyifli bir hâl alıyor. Nidapark Seyrantepe’de her daire, blokların proje içindeki yerleşimi sayesinde, birbirinin görüntüsünü kesmiyor ve güzel bir manzaraya bakıyor. Yerden tavana uzanan camlar, her daireye özel balkon, çoğu dairede bulunan köşe salon ve çift cephe özelliği, brüt 3.80 metre tavan yüksekliği, ışık alan kat koridorları, mimari projenin ruhu ve felsefesi, ideal ev hayatını sunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181