Nivo Ataköy'de ev alana araba kampanyası!
175 milyon dolarlık yatırımla hayata geçen Nivo Ataköy'de ev alana araba kampanyası başladı. Nivo Ataköy'de ev alanlara Intercity güvencesiyle ev ödemeleri bitene kadar kiralık araba veriliyor. Ayrıca kampanya kapsamında arabası olan kişilerin arabaları evin peşinatı yerine sayılıyor ve yine ödemeler bitene kadar araba kiralanıyor.

Sosyal alanlara yer verilmesi planlanan Nivo Ataköy projesinin 1+0, 1+1, 2+1 daire seçenekleri bulunuyor. Cathay Group ve Liderlik Development ortaklığında İstanbul'un değerlenen semtlerinden Ataköy'de inşa edilen Nivo Ataköy projesinde dairelerin büyüklükleri 52 metrekare ila 145 metrekare arasında değişiyor.

15 bin metrekare arsa alanına sahip olan Nivo Ataköy projesi 314 konut ve 73 ticari üniteden oluşuyor. 17 katlı 2 blok şeklinde tasarlanan projenin hemen yanı başında, projenin mimarisiyle bütünlük içinde, kamunun kullanımına açık yaklaşık 3 bin 500 metrekare büyüklüğünde park alanı oluşturulacak.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181