Nivo Ataköy Gold LEED Sertifikası'na aday!
25 yıllık tecrübesi ile yeni bir proje inşa eden Cathay Group'un Suriyeli ortağı Liderlik Development ile birlikte hayata geçirdiği Nivo Ataköy projesi Gold LEED Sertifikasına aday olacak.

Yerel ve adapte olmuş bitkilerle bio çeşitlilik sağlayan peyzaj tasarımıyla arazideki yeşil alan miktarının artırılması planlanan Nivo Ataköy projesinin bina arazisinde ve çatılarda açık renkli kaplama tipleri tercih edilerek, ısı adası etkisinin azaltılması hedefleniyor.

Bina çatılarından yağmur suyu farklı yüzey yönlendirmeleri ile toplanarak yağmur suyundan kaynaklı şebekeye gelecek yükün azaltılması planlanan Nivo Ataköy projesinde binanın inşaatı sırasında çıkan atıkların büyük bir kısmı geri dönüşüme veya geri kullanıma gönderilerek atık sahasına giden miktarlar büyük ölçüde azaltılması hedefleniyor. Bu kapsamda inşaat sürecinde çıkan tüm evsel atıklar ve geri dönüştürülebilir atıklar düzenli olarak takip edilecek.

310 konut ve 70 ticari üniteden oluşan Nivo Ataköy projesinin 1+0, 1+1, 2+1 daire seçenekleri bulunuyor. 175 milyon dolarlık yatırımla hayata geçen Nivo Ataköy projesinin hemen yanı başında, projenin mimarisiyle bütünlük içinde, kamunun kullanımına açık yaklaşık 3 bin 500 metrekare büyüklüğünde park alanı oluşturulacak. Sosyal  alanlara yer verilmesi planlanan Nivo Ataköy projesi İstanbul'un değerlenen semtlerinden Ataköy'de inşa edilecek. 15.000 metrekare arsa alanına sahip Nivo Ataköy projesi 17 katlı 2 blok şeklinde tasarlanıyor. 

Nivo Ataköy iletişim!
Telefon: 0212 244 45 45
Web: nivoatakoy.net

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181