Nurol GYO'nun Nurol Tower projesi tamamlandı!
Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu, Nurol Tower’da düzenlediği basın toplantısıyla yapımı tamamlanan proje hakkında bilgi verdi.

Karbon ayak izi, rekor seviyede azaltıldı
Şehrin kalbi Mecidiyeköy’de geliştirdikleri Nurol Tower’ın ayrıcalıklı bir yaşam sunduğuna vurgulayan Samim Hatipoğlu, şunları söyledi:

“Nurol Tower, ev ve ofis hizmetleriyle lüks bir rezidansın konforunu tek bir yapı içinde buluşturdu. Ayrıca su ve enerji tasarrufunda ulaştığı yüksek verimlilikle, bu alanda dünyanın en güvenilir değerlendirmesi olan LEED Yeşil Bina Sertifikası’na aday oldu. Yağmur suyu ve soğutma sistemi kondens suyunun peyzaj sulamasında kullanarak, %100’e varan tasarruf sağlayacağız. Bina cephesinde tercih eden kaplama tipleriyle ısı tasarrufunda %24 tasarruf hedefleniyor. Soğutma sistemlerinde ise %50 tasarruf sağlanıyor. Verimli batarya ve rezervuar seçimi ile %50 su tasarrufu sağlayacağız. Bina genelinde yaklaşık olarak tasarruf oranları; ısıtmada %50, soğutmada %22, iç aydınlatmada %20 ve binadan elde edilen toplam enerji tasarrufu ise %25 olarak hesaplandı. Nurol Tower’da karbon ayak izi, 3266 ton azaltıldı ve bu 4474 adet ağaca denk geliyor. Peyzaj tasarımında bitki seçimlerinde az su isteyen bitkiler tercih edildi. Binanın enerji verimliliği, toplu taşımaya olan mesafesi ve bisiklet kullanımını teşvik etmemiz, çevre konusundaki duyarlılığımızı yansıtıyor. Ayrıca tüm inşaat boyunca da inşaat atıklarının %53’ü (hurda demir ve malzeme paletleri) ayrı ayrı toplanarak ve geri dönüşüme kazandırılarak belediye çöp döküm sahasına gitmesi engellendi. Kısacası Nurol Tower, yeşil bina için çok başarılı bir örnek oldu.”

İstanbul’a değer katan Nurol Tower ayrıcalıkları

Nurol Tower’ın şehre ve yaşama katan diğer ayrıcalıklarını da anlatan Hatipoğlu, şöyle konuştu:“Yeni Adalet Sarayı’nın karşısında Çağlayan Meydanı’na komşu konumda yükselen Nurol Tower, ulaşım alternatifleriyle ön plana çıkıyor. E5 cepheli konumu, çevreyolu ve Boğaz köprüleri bağlantılarına hemen ulaşılabilirliği, metro ve metrobüs durağına yakınlığı, ulaşımda önemli bir kolaylık sağlayacak. Büyükşehir Belediyesi tarafından 5 yılda tamamlanması hedeflenen Kabataş-Bağcılar metro hattının üzerinde bulunan Nurol Tower’dan Çağlayan durağına sadece 1 dakikada ulaşılabilecek. Nurol Tower, sunduğu ofis hizmetleri ve büyüleyici İstanbul manzarasıyla, özellikle iş dünyası için en prestijli adreslerden biri olacak. Nurol Tower’da ‘Kule Ofisler’, ‘Zirve Katlar’ ve baza bölümünde yer alan tam kat ‘Merkez Ofisler’ en ince ayrıntısına kadar titiz bir çalışmayla tasarlanarak beğeniye sunuldu. Nurol Tower; çarşı, dükkan, restoran ve kafeleri ile hayatı kolaylaştırıyor. Nurol Tower’daki Concierge Hizmetleri, her şeyi düşünüyor, istek ve ihtiyaçlara tek bir telefonla çözüm üretiyor. Nurol Tower’ın 149 metre yükseklikteki çatı katında bulunan Sky Lounge; eşsiz bir İstanbul panoramasına sahip. Nurol Tower’ın 360 derecelik İstanbul manzarasıyla, Sky Lounge bölümünde özel günler için davet ve kutlamalar gerçekleştirilebiliyor. Nurol Tower’da 73 ila 193 metrekare arasında değişen, 4 metre tavan yüksekliğine sahip 270 adet ev ofis, 50 ofis ve çarşı katında 15 dükkan ve mağaza olmak üzere 321 bağımsız bölüm bulunuyor. İstanbul’a her yönüyle farklı bir projeyi kazandırıyor ve şehre değer kattığımıza inanıyoruz.”

Yatırımı zirveye taşıyor

İstanbul’un en değerli lokasyonunda yer alan Nurol Tower, yatırım beklentisini de zirveye taşıyor. En önemli yatırım aracı olan gayrimenkulde hiç bitmeyen bir kazanç sağlayan Nurol Tower, torunların bile faydalanacağı, nesiller boyu süren bir yatırım fırsatı sunuyor.

Nurol Tower avantajlı seçeneklerle yeni sahiplerini bekliyor

Nurol GYO, hayatını merkeze konumlandırdığı Nurol Tower projesinde faiz kampanyası başlıyor. Kampanya kapsamında yüzde 0,79’dan başlayan faiz oranlarıyla ve hemen teslim avantajıyla Nurol Tower’in ayrıcalıklı dünyasında yerinizi ama fırsatı sunuluyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181