Nurol Life'ta “Practical Luxury” ile yeni bir lüks kavramı!
Seyrantepe’de Belgrad Ormanı’nın yanı başında yükselen Nurol Life, bir rezidansın tüm ayrıcalıklarını, heyecan verici detaylarla buluşturuyor. Lüks konseptini yeniden tanımlayan “Practical Luxury” ile hayatı daha keyifli ve daha pratik yaşamanızı sağlayan Nurol Life, modern yaşamın ihtiyaçlarına yönelik özel çözümlerle destekleniyor.

Nurol Life’ın “Practical Luxury” konsepti, hayatı kolaylaştıran ayrıcalıkları içinde barındırıyor. Gece yatıya kalacak misafirlerinizin konaklayabileceği özel “Guest House”, acil bir işiniz çıktığında minik dostlarınızı emanet edebileceğiniz “Evcil Hayvan Bakımı”, sevdiğiniz filmleri daha keyifli ortamda izleyebilmeniz için “Sinema Odası”, dünya lezzetlerini kapınıza getiren “Premium Yemek Hizmeti”, hobilerinizi özgürce gerçekleştirerek zihninizi ve ruhunuzu dinlendireceğiniz “Yoga-Pilates Stüdyosu”, stresten arınmanıza yardımcı “Spa&Sauna-Buhar Odaları”, tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak ekipmanı ile fonksiyonel “Toplantı ve Çalışma Odaları” Nurol Life’ın sunduğu pratik lükslerden yalnızca birkaçı…

Türkiye’nin en büyük ve önemli projelerine imza atan ödüllü mimar Hakan Kıran tarafından tasarlanan ve iç mimarisi de Autoban’a ait olan Nurol Life, pencereleri açılabilen, taş duvarlarıyla nefes alan, 4 metre tavan yüksekliğine sahip, orman manzaralı daireleri ile hem lüks hem de ferah bir ev yaşamı vaat ediyor.

Maslak ve Levent’in hemen yanında konumlanan Nurol Life, Fatih Sultan Mehmet ve Boğaziçi köprülerine yakınlığı ile öne çıkıyor. Türk Telekom Arena’nın yanı başında yükselen Nurol Life ayrıca metroya yürüme mesafesinde bulunuyor. 

NUROL Life Proje Künyesi

Proje Adı: Nurol Life

Lokasyon: Seyrantepe

Toplam inşaat alanı: 138.044,00 m²

Yatırım bedeli: 330 milyon dolar

Konut + Ofis sayısı: 440 Kule dairesi, 26 Teras Ev, 50 Ofis

Ortalama metrekare birim fiyatı: 5000-7000 dolar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181