Nurol Park'ın örnek dairesi görücüye çıkıyor!

Nurol GYO, İstanbul’da yepyeni bir yaşam hayali kuranları Nurol Park’ın satış ofisindeki örnek dairede ağırlıyor.

Özel aksesuarların kullanıldığı daire, seçkin markaların estetik çizgilere sahip mobilyaları, şık aydınlatmaları, gün ışığını ideal şekilde odaya taşıyan geniş pencereleri ve özel imalat iç mekan malzemeleri ile kusursuz bir yaşam alanı sağlıyor.

Estetik ve kullanışlı mutfak dolapları, akrilik esaslı şık ve geniş tezgahı, özel üretim ebeveyn dolapları da, Nurol Park’ta yerini alacak olan ev sahiplerini bekleyen keyifli yaşamın ipuçlarını veriyor.

Her ihtiyaca uygun daireler
Nurol Park, günümüz ihtiyaçlarını karşılayan loft, rezidans ve tower daireleri geleneksel mahalle yaşamından esinlenen alışveriş alanları ve geniş peyzaj alanlarıyla keyifli bir yaşam sunuyor.

Nurol Park’ta her detayı yüksek konfor düşünülerek tasarlanmış 84 loft, 544 residence, 884 tower olmak üzere 1512 daire bulunuyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 seçeneklerinin yer aldığı ‘loft daireleri’, 1+1 ve 2+1 seçeneklerinin bulunduğu ‘residence daireleri’ ile 1+1, 2+1 ve 3+1 seçeneklerinin olduğu tower daireleri, farklı ihtiyaçlara en uygun çözümü sunan özelliklere sahip.

Kolay ulaşım imkanı
E-5 ve TEM karayollarını birbirine bağlayan Basın Ekspress yolu üzerinde bulunan Nurol Park prestijli konumuyla, kolay ve modern ulaşım imkânı sunuyor. Atatürk Havalimanı ve 3. Havaalanı Projesi’nin ulaşım alternatiflerine çok yakın olan Nurol Park’ın hemen yanında bulunan iki metro durağı da, şehrin her yerine kolay ulaşımı mümkün kılıyor.

Nurol Park İletişim!
Adres: Evren Mahallesi, Bahar Cad. No:43-J Basın Ekspres / İstanbul
Telefon: 444 6496
Web: www.nurolpark.com.tr


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181