Olcay Point Residence daire fiyatları!
269 konuttan oluşan Olcay Point Residence daire fiyatları detaylarını sizler için araştırdık.

Olcay Point Residence daire fiyatları detayları şu şekilde; Olcay Point Residence fiyatları 300 bin TL'den başlıyor.

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alan Olcay Point Residence projesi Beylikdüzü'nde 7 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. 15 dükkanın bulunduğu Olcay Point Residence Beylikdüzü projesi 33 katlı tek bloktan meydana geliyor. Olcaylar Group İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, fitness center, sauna, kapalı otopark yer alıyor.

40 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Olcay Point Residence projesinde dairelerin büyüklükleri 64 metrekare ila 234 metrekare arasında değişiyor. Olcay Point Residence İstanbul daire büyüklüklerinin detayları şu şekilde;
1+1 brüt 64, net 54 metrekare
2+1 brüt 115, net 100 metrekare
3+1 brüt 150, net 140 metrekare
4+1 brüt 234, net 220 metrekare

Olcay Point Residence teslim tarihi için tıklayınız.

Olcay Point Residence daire fiyatları detaylarını sizler için derledik. Olcay Point Residence Beylikdüzü fiyat ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181