Önay Life Residence nerede? İşte lokasyonu...
Önay Grup ve Tuna Ev-Ofis'in birlikte kurduğu Öntu Yatırım Ortaklığı imzası taşıyan Önay Life Residence projesi Esenyurt'ta konumlandırılıyor. Önay Life Residence, E-5 ve TEM’e hem çok yakın hem de kolaylıkla bağlanabileceğiniz bir noktada ve yakında açılacak olan Mahmutbey-Esenyurt Metro hattına da yakın mesafede yer alıyor.

yer ala Önay Life, projenin hemen önünden geçen belediye ve halk otobüsleri, metrobüs durağına yakınlığı ile de evinize rahat ulaşım imkanı sunuyor. Yakında açılacak olan Mahmutbey-Esenyurt Metro hattına yakınlığı ise Önay Life’ın cazibesini artırıyor.

432 konut, 33 ofis ve dükkanlardan oluşan Önay Life Residence projesinde 330 adet 1+1, 100 adet 2+1 ve 2 adet 3+1 daire yer alıyor. 120 milyon lira yatırımla hayata geçirilen Önay Life Residence projesinde spor salonu, havuz, Türk hamamı gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 7 bin 700 metrekarelik arsa üzerinde konumlandırılan Önay Life Residence projesinde daire büyüklükleri ise 63 ile 126 metrekare arasında değişiyor.

Önay Life Residence ne zaman teslim?


Önay Life Residence iletişim!
Adres: Yeşilkent Mahallesi Nazım Hikmet Bulvarı 1880 Sokak No: 60/J, Esenyurt - İstanbul / Türkiye
Telefon: 444 66 29 / 0212 853 13 13
Web: www.onaylife.com/tr

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181