Oyak Başakşehir 3. etap projesi!
Başakşehir konut projeleri arasında yer alacak olan Oyak Başakşehir 3. etap projesi detaylarını sizler için araştırdık.

Toplam 3 milyon metrekare arazi alanına sahip olan Oyak Başakşehir 3. etap projesi Oyak İnşaat tarafından İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilecek. Daire tipleri, büyüklükleri, kat planları, sosyal donatı alanları gibi proje özelliklerinin henüz belli olmadığı projede ticaret ve konut alanları yer alacak. 18 bin bağımsız bölümden oluşacak projenin lokasyonu ile dikkat çekmesi bekleniyor. 4.5 milyon metrekare inşaat alanına sahip olacak olan projenin 2.7 milyon metrekare için ruhsatı alınmış. Gelir paylaşımı yöntemi ile inşa edilecek olan proje etap etap ilerleyecek. Toplamda 3 milyon metrekare arazi üzerinde yükselecek olan proje bu yıl 200 bin metrekare üzerinde inşa edilecek. 

Ayrıca Oyak İnşaat şu anda 73 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen ve 1876 adet konut ve 7 ticari üniteden oluşan Göksupark Evleri projesini Ankara Eryaman'da inşaa etmeye devam ediyor. 

Oyak Başakşehir 3. etap projesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / emlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181