Öz Gayrimenkul Bahçelievler Rezidans projesi fiyat!
13 katlı 2 rezidans bloğu ve 1 adet çarşı bloğunun bulunacağı Öz Gayrimenkul Bahçelievler Rezidans projesi fiyat bilgisi henüz netleşmedi.

Öz Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilcek olan Öz Gayrimenkul Bahçelievler Rezidans projesinde 3. bodrum katta 197, 2.bodrum katta 194, 1.bodrum katta 48 adet olmak üzere toplam 439 araç kapasiteli otopark bulunması bekleniyor.

10 bin 783 metrekare arazi üzerinde inşa edilecek olan Öz Gayrimenkul Bahçelievler Rezidans projesinde a blokta 109 ve b blokta 127 adet rezidansın bulunması öngörülüyor. Öz Gayrimenkul Bahçelievler Rezidans projesinde 60 adet 1+1 ve 176 adet 2+1 rezidansın bulunması planlanıyor. 

48 milyon 501 bin TL proje malıyetine sahip olan Öz Gayrimenkul Bahçelievler Rezidans projesinin 236 rezidans ve 11 ticari üniteden oluşması bekleniyor. 42 bin 732 metrekare kapalı inşaat alanına sahip olan Öz Gayrimenkul Bahçelievler Rezidans projesinde 3 adet blok bulunacak.

Öz Gayrimenkul Bahçelievler Rezidans projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181