Öz Gayrimenkul Bahçelievler Rezidans projesi nerede? İşte lokasyonu...
10 bin 783 metrekare arazi üzerinde inşa edilecek olan Öz Gayrimenkul Bahçelievler Rezidans projesi İstanbul Bahçelievler Yenibosna Mahallesi Köyaltı Mevkii'nde konumlanıyor. Proje sahasının kuzeyinde; Güneşli kavşağı, Mimar Sinan Cad., 150 metrede Akaryakıt İstasyonu, 40 kilometrede TEM Otoyolu, 500 metrede Metro Gross market, Güneyinde; 3 kilometrede D-100 Karayolu, 70 metrede Doğa Okulları Anadolu Lisesi, Batısında; Mahmutbey- Atatürk Havalimanı Bağlantı Yolu, 20 metrede Güneşli Matbaacılar Sitesi, ve Çınar Caddesi, Doğusunda G Plus Hotel ve Yalçın Koreş Caddesi bulunmaktadır. Ayrıca 680 metre batısında Doğu Sanayi A.S.M. ve 2,2 kilometre kuzeyinde Özel Medipal Tıp Merkezi bulunuyor.



42 bin 732 metrekare kapalı inşaat alanına sahip olan Öz Gayrimenkul Bahçelievler Rezidans projesinin 236 rezidans ve 11 ticari üniteden oluşması bekleniyor. 48 milyon 501 bin TL proje malıyetine sahip olan Öz Gayrimenkul Bahçelievler Rezidans projesinde 3 adet blok bulunacak.

Öz Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilecek olan Öz Gayrimenkul Bahçelievler Rezidans projesinde a blokta 109 ve b blokta 127 adet rezidansın bulunması öngörülüyor. Öz Gayrimenkul Bahçelievler Rezidans projesinde 60 adet 1+1 ve 176 adet 2+1 rezidansın bulunması planlanıyor. 

13 katlı 2 rezidans bloğu ve 1 adet çarşı bloğunun bulunacağı Öz Gayrimenkul Bahçelievler Rezidans projesinde 3. bodrum katta 197, 2.bodrum katta 194, 1.bodrum katta 48 adet olmak üzere toplam 439 araç kapasiteli otopark bulunması bekleniyor.

Öz Gayrimenkul Bahçelievler Rezidans projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

Öz Gayrimenkul Bahçelievler Rezidans projesi fiyat? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181