Özak GYO Göktürk projesi fiyat!
İstanbul Avrupa Yakası'nda Eyüp ilçesinde yer alan Özak GYO Göktürk projesi fiyat bilgisini sizler için araştırdık.

Özak GYO tarafından hayata geçirilen Özak GYO Göktürk projesi fiyat bilgisi belli oldu. Özak Göktürk projesi fiyat bilgisi tanıtıma özel metrekaresi 18 bin TL'den başlıyor. En küçük 2+1 daire 2 milyon 245 bin liradan alıcılarına sunuluyor.

Eyüp yeni konut projeleri arasında yer alan Özak Göktürk daire seçenekleri arasında 2+1, 2+1 bahçe katı, 3+1, 3+1 bahçe dubleksi, 3,5+1, 3.5+1 penthouse, 4+1 penthouse, 4,5+1, 4,5+1 bahçe tatı ve 5,5+1 penthouse seçenekleri yer alıyor.

22 dönüm alan üzerinde inşa edilen Özak Göktürk projesinde toplam 157 adet daire yer alıyor. 700 Milyon değere sahip olan Özak Göktürk satılık evleri hızla yükseliyor. Dört bloktan oluşan Özak GYO Göktürk projesi içerisinde 3 blok 4 katlı, 1 blok 3 katlı olarak inşa ediliyor.

Özak GYO Göktürk projesi fiyat bilgisini sizler için derledik. Özak Göktürk ev fiyatları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU /  Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181