Özgür Residence Gül İnşaat projesi nerede?
Hemen teslim dairelerin bulunduğu Özgür Residence Gül İnşaat projesi nerede sorusunun cevabını sizler için araştırdık. Küçükçekmece Sefaköy'de konumlandırılan proje TEM-E5'e 3 kilometre ve Atatürk Havalimanı'na 3 kilometre mesafede yer alıyor.

1+1 ve 2+1 daire tiplerinin yer aldığı Özgür Residence Gül İnşaat projesi 93 adet daireden oluşuyor. Gül İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede dairelerin büyüklükleri 75 metrekare ila 115 metrekare arasında değişiyor.

11 cadde mağazasının yer aldığı Özgür Residence Gül İnşaat projesi 15 katlı tek blok olarak inşa edildi. 3 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen projede 1+1 daireler 75 metrekare ve 2+1 daireler 82, 88, 106 ve 115 metrekare olarak tasarlandı.

Özgür Residence Gül İnşaat projesi fiyat? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSaygasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181