Özyurtlar Holding yıl sonuna kadar 3 bin 628 daireyi hak sahiplerine teslim edecek!
Türkiye'nin en büyük konut üreticilerinden Özyurtlar Holding, 2018 senesini teslim yılı ilan etti. Şirket İstanbul'daki dört projesini yıl sonuna kadar tamamlayarak 3 bin 628 daireyi hak sahiplerine teslim edecek.

Gayrimenkul şirketlerinin 30 Haziran'da sona 1 eren yüzde 20 indirim kampanyasıyla beraber canlanan sektörde, şimdi teslimat zamanı geldi. Özyurtlar Holding de, 2018 yılında büyük bir teslimata hazırlanıyor. Özyurtlar Holding'in, 'NLogoİstanbul', 'Ncadde Hayat', 'NCadde Ottoman' ve 'NCadde Ateş Corner' projelerinin teslimlerini yıl sonuna kadar tamamlayacak. Böylece, sekiz ay içinde yaşamın başladığı ve 'hemen taşın' fırsatıyla sunulan projelerde toplam 3 bin 628 dairenin teslimi gerçekleştirilmiş olacak.

HIZLICA TAŞINILACAK
Amaçlarının herkesimden vatandaşları ev sahibi yapmak olduğunu dile getiren Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt "Bundan tam 27 yıl önce misyonumuzu 'mutlu ev sahipleri yaratmak' olarak belirleyerek yola çıktık. Bugüne kadar toplam 1 müyon 500 bin metrekare alana 15 bin konut inşa ederek ve 60 bin kişiyi ev sahibi yaptık. Esenyurt ilçesinin marka değerinin oluşmasına ve büinirliğine öncülük ettik. Ekonomi için katma değer yaratan yatırımlara odaklandık ve projelerimizi en kısa sürede tamamlayarak sahiplerine teslim ettik. 'NLogo' projemizde bin 800 dairenin teslimine başladık, 'NCadde Ottoman', 'NCadde Ateş Corner' ve 'NCadde Hayat', projelerinde ise kasım ve aralık aylannda teslimleri tamamlayacağız" dedi.

FARKLI DAİRELER
Esenyurt'un en değerli bölgesinde 310 bin metrekare inşaat alanına yükselen NLogo İstanbul'da bin 800 dairenin teslimine başlandı. Toplam 3 etapta 7 blok halinde inşa edilen Nlogo İstanbul'da toplam 2 bin 679 daire ve 87 dükkandan oluşan 'NCadde İstanbul' yer alıyor. Esenyurt'un sosyo-kültürel yaşamına yön veren 'Nlogo İstanbul'da her etapta 1+0'dan 3+1'e farklı tip ve büyüklüklerde daireler bulunuyor. 1+0 daireler 40 metrekare, 1+1 daireler 80 metrekare, 2+1 daireler 125 metrekare, 3+1 daireler ise 140 metrekare olarak planlandı. Nlogo İstanbul'un sosyal donatılan arasında ise çocuk oyun alanlan, çocuk oyun odası, süs havuzlan, rekreasyon alanları, yürüyüş parkurlan, basketbol sahası, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, Türk Hamamı yer alıyor.

ÖĞRENCİ EVİ VE OTEL KONFORU
'Özyurtlar inşaat tarafından yine Doğan Araslı Caddesi üzerinde 7 bin 161 metrekarelik alanda hayata geçirilen ve aralıkta teslim edilecek olan 'Ncadde Ateş Corner' ise öğrenci evi konseptinde planlandı. Üc katlı tek bloktan meydana gelen projede, 300 öğrenci evi ve 18 ticari ünite bulunuyor. 1+0 ve 1+1 seklinde olan dairelerde her odada yatak, çalışma masası, dolap, banyo, tuvalet var. Otel kalitesiyle, ev sıcaklığı birleştiren proje Esenyurt Üniversitesi'nin yanında E-5 Karayolu ile Tem'in paralelinde yükseliyor.

OSMANLI MİMARİSİ
İstanbul'un hızla gelişen ve konuttan sonra ticaret merkezi de olmaya aday olan Esenyurt, Ozyurtlar İnşaat'm merkez üssü haline geldi. Ozyurtlar Holding'in yine Esenyurt'ta inşa ettiği ve ticari alan ile rezidans konseptini tek bir çatı altında toplayan 'Ncadde Ottoman' kasım aymda teslim edilecek. Proje, 3 katlı bitişik nizamdaki bloklarda 427 bağımsız bölümden meydana geliyor. Otel ve ofis konseptinde olan projenin otel kısmında 40 metrekarelik 1+0'lar bulunuyor.

Star Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181