Özyurtlar NCadde Ateş Corner!
7 bin 161 metrekarelik arazi üzerinde inşa edilen Özyurtlar NCadde Ateş Corner detaylarını sizler için araştırdık.

Özyurtlar Holding imzasi ile hayata geçirilen NCadde Ateş Corner Esenyurt projesinde 18 adet ticari alan yer alacak. Toplam 300 adet öğrenci evinden oluşan Özyurtlar NCadde Ateş Corner projesinde her odada yatak, çalışma masası, dolap, banyo, tuvalet, koltuk ve öğrenci için dolabının içinde özel eşyalar için kasa buluyor.

İstanbul Esenyurt'ta 3 katlı tek bloktan oluşan NCadde Ateş Corner projesi öğrenciler, genç profesyoneller ve genç akademik çevre için sıradan bir konaklama merkezi olarak değil, otel konforunda ,eğitim-öğretimi destekleyici donanımlı kütüphanesi, hobi odası, 7/24 güvenlik sistemi ve resepsiyon hizmeti ile tamamen gençlerin konforu ve güvenliği düşünülerek tasarladı.

NCadde Ateş Corner teslim tarihi? Tıklayınız.
NCadde Ateş Corner nerede? Tıklayınız.

Özyurtlar NCadde Ateş Corner ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181