Panaroma Suites by KLK nerede!
Panaroma Suites by KLK projesi, İstanbul'un en değerli ilçelerinden Sarıyer'de konumlanıyor. Lokasyonuyla yatırımcıların gözdesi olan Panaroma Suites by KLK projesi, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve yapımı devam eden 3. Köprü'ye yakın bir konumda bulunmasıyla dikkat çekiyor.

Panaroma Suites by KLK projesindeki daire seçenekleri:

1+1 brüt (48- 71 metrekare), net (35-49 metrekare), 2+1 brüt (82-96 metrekare), net (59-67 metrekare), 3+1 ise brüt (80 metrekare), net (57 metrekare) olarak tasarlanmış.

Basketbol sahası, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, güneşlenme terası, kameralı güvenlik, kapalı otopark, sauna, sinema ve tenis kortu bulunan Panaroma Suites by KLK projesinde, 4 mevsim hizmet veren açık ve kapalı yüzme havuzları yer alıyor.

Panaroma Suites by KLK teslim tarihi için tıklayınız.

Panaroma Suites by KLK fiyat için tıklayınız.

Panaroma Suites by KLK iletişim!
Adres: KLK YAPI A.Ş. Levent Caddesi Alt Zeren Sk. No:33 Beşiktaş / İstanbul
Telefon: +90 212 283 09
Web: www.klkpanaroma.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181