Papatya Park Residence teslim tarihi!
Papatya Park Residence’ta 1. Etapta bulunan A1 ve A2 bloklarımızda toplam 199 adet 1+1 daire bulunuyor. Proje Aralık 2016 tarihinde teslim edilecek.

Yine 1.Etapta ; B1, B2, B3 ve B4 bloklarda farklı m2’ler de 2+1daireler mevcuttur. Bloklar toplamında ise 187 adet 2+1 daire mevcuttur. Bu bloklar 30 Haziran 2017 tarihinde teslim edilecektir.Papatya Park Residence’ta 1.Etapta toplamda A1, A2 blok residencelar 199 adet 1+1 daire ve B1, B2, B3, ve B4 blokların toplamında ise 187 adet 2+1 daire olmak üzere toplamda 386 adet daire mevcut.

Papatya Park Residence’ta geniş balkonlar
Residencelarda yeni yönetmelik uygulanarak 1+1 daireler balkon ve teraslarla oturanların rahat nefes alacağı alanlar yer alıyor.

Papatya Park Residence sosyal donatıları
Papatya Park Residence 1. Etapta; residenceların ortak lobisi, açık/kapalı havuz, fitness, sauna ve fin hamamları sosyal tesiste bulunuyor.. Otopark ve A2 bloğun altında yer alan açık çarşıdaki cafeler, marketler ve mağazalar burada yaşayan insanların tüm sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak.

Projede 1. Etabın yüzde 74’ü (11.126 m²) yeşil alana terk edilmiş durumda. Papatya Park Residence yeşil alanları, kısa katlı yapısı ve sosyal tesisleri ile bölgesinde fark yaratıyor.Projede dairelerin otopark ihtiyacı açık ve kapalı otoparklarla ve vale hizmeti verilerek karşılanıyor.Papatya Park Residence’ta blokların kaba inşaatları tamamlanmak üzere, projede yıl sonunda teslimlerine başlanacak.

Milliyet 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181