Pelican Hill Ihlamur Evleri'nde ilk teslimler Kasım'da!
Büyük bir bölümü satılan villaların iki etap olarak Kasım 2016 ve Mayıs 2017 'de teslim edilmesi planlanıyor. Pelican Hill Projesi, brüt alanları 445 ile 540 metrekare arasında değişen 4+1, 5+1 ve 6+1 villa tiplerinden oluşmakta. % 80'/ tek % 20 'si iki katlı olan ve bahçelerinde kendilerine ait 70 m2 büyüklüğünde açık havuzun yer aldığı 112 adet villa, ev almak isteyenlerin lüks beklentilerini fazlasıyla karşılayabilecek nitelikte tasarlanmış. Tek katlı villa yaşantısı ile daha rahat bir yaşam alanı sunan proje yepyeni bir boyutla karşımıza çıkıyor. Bu nedenle; Pelican Hill Ihlamur Evleri'nde villalar, kendine özgü çizgisiyle "Tek katlı müstakil ev" hayali olanların tercih edebilecekleri hoş bir alternatif. Göl ve deniz manzarası eşliğinde yaşayabilecekleri ayrıcalıklı mekânlar...

Geniş bahçeli ve havuzlu olarak tasarlanan villalar ailelerin hoş vakit geçirmeleri için ideal bir yaşam sunuyor. Sağlıklı ve eğlenceli vakit geçirebileceğiniz sosyal alanlar; Çocuk oyun alanları, yürüme ve koşu parkurlarının yanı sıra proje bünyesindeki 4 bin metrekarelik alanı olan Pelican Life Club içerisinde; kafe & restoran, açık ve kapalı yüzme havuzu, spor tesisi ve market'i ile her türlü ihtiyacınıza cevap verebilecek sosyal olanaklar seçkin bir yaşamı simgeliyor. İnşaat sektöründeki yüksek teknolojilerin kullanıldığı projede, teknik altyapı ve yalıtım sorunları göz önüne alınarak yeni çözümler üretilmiş. Bu nedenle projede maketten satış tercih edilmiyor.

Proje, örnek villa ve örnek sokağın gösterimi ile birlikte, satın alacakları villayı yerinde göstererek kendine özgü satış politikasıyla müşterilerine sunuyor. Böylece, Pelican Hill'de yaşamayı tercih edenler, Kameroğlu İnşaat'ın sunduğu dünyaca ünlü markalardan oluşan ürün seçeneklerinden tercih ederek evlerini tasarlayabilecek ve işçilik kalitesini yerinde görme imkânına sahip olacaklar. Pelican Hill Ihlamur Evleri; Şehrin karmaşık atmosferinden sıyrılarak, sakin bir hayatı özleyenler için ideal bir yaşam alternatifi. *Hafta içi ve hafta sonları örnek villa ve örnek sokağı ziyaret edebilirsiniz.

Bahçeşehir Yakası Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181