Pelican Hill Ihlamur Evleri'nde yaşam başladı!
1990'lı yılların sonunda Florya ve Yeşilköy bölgesinde konut üreten Kameroğlu İnşaat, şimdilerde Büyükçekmece ve Beylikdüzü'nde yatırım yapıyor. Kameroğlu İnşaat, KKG konsorsiyumunun bir parçası olduğu dönemlerde Türkiye'nin en büyük villa projelerinden olan Pelican Hill birinci etap ve ikinci etap projeleri ile birlikte 670 konuttan oluşan Pelican Hill Residence projesini gerçekleştirdi. 2013 yılında Büyükçekmece Göl Vadisinde inşa edilen, Pelican Hill Ihlamur Evleri'nde ise yaşam başladı. Pelican Hill'in ikinci etabının devam projesi olan Ihlamur Evleri'nin yüzde 50'si satılan villalarında teslime başladıklarını belirten Kameroğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adem Kameroğlu, "Yüzde 80'i tek yüzde 20'si iki katlı olan ve bahçelerinde kendilerine ait 70 metrekare büyüklüğünde açık havuzun yer aldığı 112 adet villa, ev almak isteyenlerin lüks beklentilerini fazlasıyla karşılayabilecek nitelikte tasarlandı. Projede amaç, Pelican Hill'in marka değerini arttırmak ve bugünün ihtiyaçlarına uygun olan ideal ev hayalini Pelican Hill Ihlamur Evleri sakinlerine sunmak" dedi.

DENİZ VE GÖL MANZARASI
Villaların mimarisinde her odanın gün ışığı almasına özen gösterdiklerini belirten Kameroğlu, "Ihlamur Evleri bölgenin coğrafi özellikleri nedeniyle inanılmaz bir manzaraya sahip. Villa sahipleri bahçelerinden hem Büyükçekmece Gölünü hem de Marmara Denizini seyredebiliyor. Geniş bahçeli ve havuzlu olarak tasarlanan villalar ailelerin hoş vakit geçirmeleri için ideal bir yaşam sunuyor. Göçmen kuşların uğrak noktası olan bölgede leylek, yaban ördeği göçmen kuşların yanı sıra doğan gibi farklı kuş türlerinin evinizin konforunda izleyebilir. Ailenizin özlediği doğal sebze ve meyveleri geniş bahçenizde yetiştirebilirsiniz" diye konuştu.

GÜVENLİK ÖN PLANDA
Projede maketten satışın tercih edilmediğini belirten Adem Kameroğlu, "Proje, örnek villa ve örnek sokağın gösterimi ile birlikte, satın alacakları villayı yerinde göstererek kendine özgü satış politikasını müşterilerine sunuyor. Kameroğlu, güvenliği de ön planda tutuyor. Ihlamur Evleri sakinleri, güvenliğin en üst seviyede tutulduğu kontrol noktalarından geçiş yaparak evlerine ulaşıyor. Misafirlerin ve ziyaretçilerin, bu kontrol noktalarından geçişleri sırasında ev sakinleri tarafından onay alınarak siteye girişleri sağlanıyor. Bununla birlikte, site sınırlarında gece görüşlü kameralar yer alıyor" dedi. Kameroğlu, proje sakinlerinin Pelican Hill bünyesindeki 4 bin metrekarelik sosyal tesislerden faydalanabileceğini söyledi.

L0KASY0N AVANTAJI
Projenin konumu ile öne çıktığını dile getiren Adem Kameroğlu, "Son derece değerli bir lokasyonda yer alan Ihlamur Evleri, özellikle Atatürk Havalimanı'na yakınlığı E-5, TEM otoyolları, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile yapımı devam eden 3. Havalimanını birbirine bağlayan Kuzey Marmara Otoyolu'nun Hadımköy çıkışının çok yakınında olması ile ev sakinlerine daha rahat bir ulaşım ağı sunuyor. Göl Vadisinde, Pelican Hill Ihlamur Evleri yanında temeli atılan Midwood projesi Hollyvvood ve Hollyvvood'dan sonra dünyanın en büyük üçüncü film platosu olacak. Ayrıca bir üniversitenin mimarlık ve mühendislik fakültesinin yüksek lisans ve doktora bölümlerini de bu bölgeye taşınması hedefleniyor. Çekimlerin 2 yıl içerisinde başlayacağı proje bölgeye değer katacak" dedi.

Kuyumculuk hassasiyeti
Kameroğlu İnşaat, 1991 yılında Hüsamettin Kameroğlu, Alaattin Kameroğlu ve Adem Kameroğlu tarafından bir aile şirketi olarak kuruldu. Baba Kadir Kameroğlu tarafından 1969 yılında küçük bir kuyumcu mağazasında başlayan ticaret yolculuğu daha sonraki yıllarda oğulları devraldı. Kameroğlu İnşaat, Ekol markası ile Kapalıçarşı'da toptan altın ve pırlanta sektörünün bilinen markalarından oldu. 1991 yılından itibaren inşaat sektöründe faaliyet gösterdiklerini ve kuyumculuk hassasiyeti ile proje geliştirdiklerini belirten Adem Kameroğlu, "Kameroğlu İnşaat, kuyumculuk geleneğinden gelen bir nesil olarak söz verdiğinin daha iyisini, zamanından önce yapmayı hedefliyor" dedi.

1700 konut hayata geçecek
Beylikdüzü'nde Kameroğlu Metrohome Suites &Residence projesini hayata geçireceklerini belirten Adem Kameroğlu, projenin Yasam Vadisi manzaralı ve E5 üzerinde olduğunu, bu sebeple ulaşım imkânları bakımından diğer projelerden farklılaştığını belirtti. Proje metrobüse ve planlanan metroya 1 dakika yürüme mesafesinde olduğunu dile getiren Kameroğlu, 1700 konut ve 130 mağaza inşa edeceklerini söyledi.

Hürriyet Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181