Piri Reis Konutları fiyat!
Vefakar Yapı imzasıyla hayata geçirilecek olan Piri Reis Konutları fiyat bilgisi belli oldu. 6'şar katlı 6 bloğun inşa edileceği Piri Reis Konutları daire fiyatları 243 Bin TL'den başlıyor.

Toplam 364 dairenin bulunacağı Piri Reis Konutları'nın inşaasına 2018'in Nisan ayında başlanacak. Daireleri 2+1 seçeneğiyle tasarlanan Piri Reis Konutları 14 bin metrekare üzerinde yükselecek. Kooperatif sistemi ile inşa edilecek olan Piri Reis Konutları'nın daireleri brüt 100 metrekare, net 75 metrekare büyüklüğünde planlanıyor.

Her daire için bir kapalı otopark imkanının bulunacağı Piri Reis Konutları'nda fitness salonu, mescit, kütüphane, toplantı salonu, bay- bayan ayrı kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, basketbol, futbol ve voleybol sahaları ve açık ve misafir otoparkı yer alacak.

Piri Reis Konutları nerede? Lokasyonu için tıklayınız. 

Piri Reis Konutları fiyat için tıklayınız. 


Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181