Piyalepaşa Cityscape'e özel indirimlerle satış yaptı!
Beyoğlu’nun merkezinde hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, Türkiye’de ilk kez düzenlenen gayrimenkul sektörünün en önemli organizasyonlarından Cityscape Turkey'de yatırımcılarla bir araya geldi.

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından 800 milyon dolar’lık yatırımla Beyoğlu’nun kalbinde hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, 24-26 Mart tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen Cityscape Turkey fuarında yatırımcılarla buluştu.

Piyalepaşa İstanbul, stantta yer alan mobil hologram ile Arapça, Türkçe ve İngilizce olmak üzere 3 farklı dilde teknoloji ve hikayenin iç içe başarıyla kurgulandığı bir sunumla tanıtıldı.

Cityscape Turkey’e özel avantajlı satış kampanyası ile İstanbul’un merkezinde ev sahibi olma fırsatı
Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, gayrimenkul sektörü için önemli bir fuara Türkiye’nin ev sahipliği yapmasından mutluluk duyduklarını belirterek, “Piyalepaşa Gayrimenkul olarak, 60 yıllık Polat tecrübesini Piyalepaşa İstanbul’a yansıtıyor ve İstanbul’un en eski, tarihi ve merkezi semtlerinden Piyalepaşa’da bölgenin tarihi dokusuna uyum sağlayan bir proje hayata geçiriyoruz. İstanbul’un kalbinde yer alan Piyalepaşa İstanbul, karma kullanım projesi olması sebebiyle sahiplerine ve yatırımcılarına yaşam, alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunuyor. Projemizi benzerlerinden ayrıştıran Alışveriş Sokağı’mız tamamlandığında, sadece bölgenin değil Beyoğlu’nun ve İstanbul’un da yeni bir cazibe merkezi olacak” dedi ve ödeme seçeneklerine yönelik şunlara değindi: “Stratejik olarak birçok noktaya yakınlığıyla öne çıkan projemizde uzun vadeli ödeme seçenekleri ve Cityscape Turkey’e özel avantajlı satış kampanyasında ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 25 peşin, kalan yüzde 0,89 sabit faiz olanağı ile 120 aya varan vade imkanı sağlıyoruz. Banka kredisi kullanmak istemeyenler için yüzde 35 peşinatla 24 ay, yüzde 50 peşinatla ise 36 ay vade farksız ödeme imkanı sunuyoruz.”

Milliyet 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181