Piyalepaşa İstanbul projesinin tanıtımı 11 Kasım'da!
İlk TV reklam filminin ön gösteriminin yapılacağı, proje detaylarının ve satış bilgilerinin paylaşılacağı basın toplantısı 11 Kasım 2015 Çarşamba günü Piyalepaşa İstanbul satış ofisinde gerçekleştirilecek. Polat güvencesiyle Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından 800 milyon dolarlık yatırımla yükselen Piyalepaşa İstanbul, Selçuklu ve Osmanlı mimarisinden izler taşıyor.

Piyalepaşa İstanbul projesi, konut, rezidans, otel, ofis ve alışveriş sokağından oluşuyor. 760 konutun bulunduğu projede 190 adet rezidans yer alıyor. Piyalepaşa İstanbul'un konut alanı 107 bin metrekare, ofis alanı 50 bin metrekare, otel alanı 34 bin metrekare, alışveriş alanı ise 31 bin metrekare olarak belirlendi.

Piyalepaşa İstanbul’da her zevk ve gereksinime hitap eden 55 metrekareden 207 metrekareye stüdyodan 4+1’e kadar değişen farklı büyüklük ve tipte. Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat ve Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel’in katılımı ile düzenlenecek.

Tarih: 11 Kasım 2015 Çarşamba
Saat: 9:30 – 10:00 Kayıt & Kahvaltı
          10:00 – 11:30 Basın Toplantısı
Yer: Piyalepaşa İstanbul Satış Ofisi

İstiklal Mah. Piyalepasa Bulvarı 20/1A Beyoğlu/ İstanbul 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181