Piyalepeşa İstanbul'un temeli bugün atıldı!
Piyalepaşa İstanbul projesi temel atma töreni; bugün Beyoğlu ilçesinde saat 10.00'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Fatma Güldemet Sarı, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat ve Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel'in katılımlarıyla gerçekleştirildi.



Toplamda 760 daire ve 190 rezidans bulunan Piyalepaşa İstanbul projesinde Stüdyo daireden 4+1 daireye kadar seçenek sunuluyor. Piyalepaşa İstanbul projesinde dairelerin metrekare büyüklükleri 55 metrekare ile 207 metrekare arasında değişiyor.

Yüzde 48 yeşil alanı sayesinde de sahiplerine ve kullanıcılarına doğayla buluşma imkânı sunan Piyalepaşa İstanbul projesinin sosyal tesisinde, fitness salonundan kapalı basketbol sahasına, kapalı havuzdan çocuk havuzuna, saunadan buhar odasına ve SPA hizmetlerine kadar birçok imkân yer alıyor.  Ayrıca  Piyalepaşa İstanbul projesinde çocuklar için de ekstra oyun alanları bulunuyor.


D-100 karayolu ve çevreyolu bağlantılarına, Dolmabahçe ve Kâğıthane tünellerine, Çağlayan Adliyesi ve hastanelere yakın konumuyla dikkat çeken Piyalepaşa İstanbul projesi, merkezi bir noktada konumlandırılıyor.


Piyalepaşa İstanbul lansman fiyatları için tıklayınız.

Piyalepaşa İstanbul kişiye özel ödeme planı için tıklayınız.


Piyalepaşa İstanbul teslim tarihi için tıklayınız.


Piyalepaşa İstanbul lokasyon bilgisi için tıklayınız.

Piyalepaşa İstanbul iletişim!
Adres: İstiklal Mah., Piyalepaşa Blv. 20/1A, 34387 Beyoğlu/İstanbul

Telefon: 0850 622 04 04

Web: piyalepasa.com.tr



Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181