Projenin adı değişti; Bomonti Time, Queen Central Park oldu!
Sinpaş daha önce Bomonti Time olarak lanse edilen projenin ismi son olarak Queen Central Park olarak değişti ve web sitesi bu şekilde yeniledi. Sinpaş GYO, Queen Central Park projesini 8 Eylül 2015 tarihlerinde Dubai'de gerçekleşen Cityscape Gayrimenkul Fuarı'nda tanıttı. Körfezli yatırımcılara özel olarak satışa açılan projenin İstanbul lansmanı Ekim-Kasım aylarında gerçekleştirilecek.

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın merakla beklenen projesi Queen Central Park projesi, Taksim'e 5 dakika, Nişantaşı'na 10 dakika, Atatürk Havalimanı'na 20 dakika, Levent'e 7 dakika, TEM ve E5 Karayolu'na 5 dakikalık mesafede inşa ediliyor.

Körfez alıcısına özel avantajlarla satışa açılan dev projede ortalama metrekare fiyatı yaklaşık olarak 11 bin lira civarında seyrediyor. Yüzde 10+yüzde 5 kampanyalı fiyatlar, İstanbul'da da geçerli olacak. Projenin ruhsatı 2013 öncesinde alındığı için KDV'si de yüzde 1 olacak.

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin bulunduğu Queen Central Park projesinde isteğe göre modüler sistemle daireler birleştirilebiliyor.

Dubai Cityscape Global 2015'te görücüye çıkan ve yabancılar tarafından yoğun ilgi gören projede yüzde 10+yüzde 5 indirim olacak. İçerisinde 1+1'den 4+1'e daire tiplerinin yer alacağı Queen'de KDV yüzde 1 olacak.

Yeni Akit

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181